23948sdkhjf

Ministeren modtog bødekatalog i Padborg

Transportminister Thomas Danielsen (V) besøgte torsdag ITD i Padborg. På mødet blev vejgodstransportens situation diskuteret, og det blev bl.a. til en drøftelse af de kommende kørselsafgifter og bødeniveauet i transportbranchen.

- Den kommende kørselsafgift kommer på et historisk dårligt tidspunkt, hvor vognmændene er presset af inflation og historisk høje dieselpriser. Og vognmændene har jo ikke muligheden for at slippe for afgiften ved at skifte til el-lastbiler, siger formand for ITD, John A. Skovrup, i en pressemeddelelse.

- Ministeren lyttede til os på mødet, og det har han i øvrigt også gjort på mange besøg ude hos vognmænd rundt omkring i landet. Det vil vi gerne kvittere for, siger John A Skovrup og tilføjer.

- Men afgiften kommer, så for os handler det om at minimere skaderne og sikre, at der også kommer noget den anden vej til vognmændene.

Mødet blev også brugt på at fortælle om bøder i transportbranchen. For det er en udfordring, som ikke skal miste fokus, fordi der bliver talt meget om den grønne omstilling, mener man hos ITD.

-Det enorme antal bøder i transportbranchen har været et kæmpe problem, længe før man talte om grøn omstilling. Vi overrakte derfor ministeren bødekataloget, som jeg håber, han vil gå hjem og kigge i. For der er store problemer derude, ikke mindst med parkeringsbøder på landets rastepladser. Det vil vi have fokus på fremover, siger John A. Skovrup.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Scania lancerer førerhus med sauna
Lastbil ramte cyklist i Højbjerg
Politiet fandt mange bremsefejl i nordjysk tungvogns-kontrol
Vognmand fik sparket: Det er helt ude i skoven
Stor forhandler sænker dækpriserne
Iveco vil frasælge aktiviteter i Norden
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Motor-magasinet
SCMNews

Send til en kollega

0.078