23948sdkhjf

Alt til tankvogne fra FTU

Fredericia Tankvognsudstyr (FTU) er med sine 50 år på markedet en erfaren leverandør, og specialisten er også til stede på Transport 2023 i Herning for at vise og fortælle om de forskellige produkter og services, de kan tilbyde.

På lager findes et bredt udvalg af produkter og reservedele til primært tankbiler, men de kan også være behjælpelige med en hydraulikslange mv.

FTU’s værksted har udstyr til at servicere tankbiler, der kører med alt lige fra LPG-gas, kemi, pulver samt olie og benzin mv. Derudover servicere FTU også faste installationer lige fra tankanlæg på lufthavne til kompressoranlæg på fabrikker.

Blandt de lagerførte enheder er fx en FTU 600 generator, som er hydraulisk drevet af lastbilens PTO og leverer 400Volt 3-faset 50Hz vekselstrøm med op til 86A. Den er bygget til eftermontering og et robust produkt beregnet til lange driftsperioder.

Der findes også Hymax 15 fra Alfons Haar, som er en oliekøler til det hårde arbejde med integreret enhed med køler, olietank og filter, der ligesom FTU 600-generatoren er bygget i en størrelse, så den passer ind sammen med sideskabene. Den har en kølekapacitet på 15kW og et olieflow op til 140 l/min.

På FTU's værksted bygges der også nye slanger på mål, og de lagerfører 2 lags hydraulikslanger i størrelserne 1/4", 3/8", 1/2" 5/8", 3/4" samt 1". FTU har ligeledes 4 lags hydraulikslanger i ¾” og 1".

Fredericia Tankvognsudstyr (FTU) er hovedleverandør af specialudstyr til kemi- og mineralolieindustrien samt til ADR- og bulk-transport af pulver og flydende medier. Kundekredsen omfatter raffinaderier, offshore-industrien, lufthavne, den kemiske sektor, industrien, landbruget og militæret.

FTU blev etableret i Fredericia i 1971 som datterselskab i Alfons Haar-koncernen, der har hovedsæde i Hamborg. Alfons Haar er specialist i udvikling af produkter og løsninger inden for olie/benzin og bulk-transport, herunder nøglefærdige betankningsmoduler. FTU fungerer som salgs- og servicehub for Alfons Haar i Danmark.

FTU råder over et specialiseret reparations- og serviceværksted, som udfører montering af komplette hydraulikanlæg, kompressorer og kraftudtag samt servicering af alt udstyr på tankvogne og stationære installationer. Værkstedet har autorisation til gasafbrænding af tilbageblevne gasrester fra LPG-tankvogne, når disse skal tømmes helt i forbindelse med et service.

Transport 2023 finder sted i MCH i Herning torsdag 20. april til lørdag 22. april - alle dage kl. 9-17.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snoren klippet til stor satsning i biogas: - 1000 tak, fordi I har de vilde ideer
Vild transport: Når en ubåd går i land
Flot Volvo til Give-vognmand
Dansk biogasselskab indvier stort eksporteventyr i tung transport
Populær cafe indtager Recharge City

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079