23948sdkhjf

YX har kig på fremtiden

YX Truck er bredt repræsenteret med de dedikerede lastbil-servicestationer spredt jævnt ud over danmarkskortet – og også på Transport 2023 møder brændstofleverandøren op med en bred palette af produkter og information til gæsterne på årets Herning-messe.

For nylig kunne YX løfte ladepistolen på den første offentlige ladestation til elektriske lastbiler i Danmark, og omstillingen til nye energityper vil selvsagt også spille en rolle på standen hos YX, som dog også kommer for at møde gæsterne i øjenhøjde i den virkelighed, de befinder sig i lige nu.

- Diesel er indtil videre stadig vores kerneforretning, og vi kommer på messen for at tale med vores kunder om de behov, de har i dag, fastslår Rikke Judson, marketingansvarlig hos YX Erhverv.

Sikkerhed går aldrig af mode, uanset drivmiddel, og YX kommer derfor også til at slå et slag for deres simple og sikre løsninger inden for brændstofkort, ligesom VOD (Video On Demand) også er et produkt, som flere kunder har fået øjnene op for i kampen for at holde dieseltyve og andre ubudne gæster væk fra lastbiler og matriklen.

- Vi glæder os altid til at komme på messe, fordi det er interessant og hyggeligt – og så er det en mulighed for at pleje relationer til eksisterende og måske nye kunder, og mærke efter, hvor hele branchen er lige nu, siger Rikke Judson.

Når man er på messe, skal det hele ikke være gråt og kedeligt, og det risikerer man aldrig hos YX. Også på Transport 2023 er der forberedt kagebord, ostebord, tryllekunstner og masser af festlige indslag, så der er noget for både store og små.

Fremtiden kigger også forbi i form af en ladestander i tro kopi af den, der netop er indviet på YX-stationen i Nyborg. Så kan man se nærmere på den teknologi, vi i de kommende år for alvor skal vænne os til.

- Vi kommer jo til at snakke lidt om fremtiden og på, hvad der vil ske i de kommende år. Der er vi jo allerede et skridt foran med vores første ladestation, og med vores dedikerede truck-anlæg har vi et helt netværk af stationer, hvor der er plads til at etablere ladestandere i takt med, at behovet kommer, siger Rikke Judson.

Transport 2023 finder sted i MCH i Herning torsdag 20. april til lørdag 22. april - alle dage kl. 9-17.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063