23948sdkhjf

Scania med sol og Super, el og gas, V8 og tattoos

Det nærmer sig, at Messecenter Herning slår dørene op til Transport 2023, og Scania er i fuld gang med forberedelserne til deltagelse på messen.

Den forkromede plan er lagt, de første lastbiler er kommet hjem, og standen er under opbygning. Der bliver noget for enhver, der lægger vejen forbi Scania på messen. Standen er i Hal D, mens vi også er at finde i Hal B, J og H samt på messecenterets udeområder.

På Scanias stand i Hal D finder gæsterne en specialopbygget V8 med 660 hk, flere Super-biler i et lækkert miks af forvogne og trækkere med forskellige akselkonfigurationer, herunder blandt andet tandemløft og bogiebiler. Herudover er der på standen en Super-drivline, BEV (batterielektriske lastbiler) og gaslastbiler, der bliver kørt til Herning i flere udgaver.

Også ladeløsninger vil der være rig mulighed for at få et kig på og høre mere om.

Der er aktiviteter for både børn og voksne på standen, du kan teste, om du er ”en V8’er eller en vat-arm”, prøve Scanias truck-simulator, få en Scania-tattoo, og du kan møde Scanias sælgere, servicesælgere, Scania Driver Academy og Scania Finans.

På udeområdet står testkørere fra Driver Academy klar med en V8’er og en el-lastbil til de kunder og gæster, der har booket en prøvetur. Scania Danmark har bestilt sol over Herning fra 20. til 22. april, så de kundesolgte biler på udeområdet kan skinne om kap, og alle gæster kan nyde synet i det strålende forårsvejr.

Hvis ikke vejrguderne har hørt bestillingen på solskin og et drys varme, kan gæsterne altid finde den gode temperatur og alt fra håndklæder til modellastbiler i Scanias merchandise-vogn, der er åben på alle transportmessens dage.

I Hal H præsenterer Scania to flotte turistbusser, hvoraf den ene er en vaskeægte danmarkspremiere. Scania lancerer i samarbejde med spanske Beulas en helt ny overdækker-turistbus, Scania Beulas Glory. Også en fabriksny Scania Beulas Jewel dobbeltdækker er kørt til Herning under transportmessen.

Scania Danmark møder talstærkt op i Herning med både personer og køretøjer, og er med gæsterne hele vejen, så alle får en god oplevelse, når de kigger forbi Scanias stand.

Transport 2023 finder sted i MCH i Herning torsdag 20. april til lørdag 22. april - alle dage kl. 9-17.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062