23948sdkhjf

Volvo med bredt og bæredygtigt udvalg

Volvo Trucks er en af de absolut dominerende aktører på både det danske og europæiske marked, og det kommer Transport 2023 i MCH naturligvis også til at afspejle. Her møder Volvo op med et stærkt og alsidigt udvalg fra den voksende palette af lastbilmodeller.

- Hos Volvo sætter vi stor pris på Transport 2023 og muligheden for at møde kunder, chauffører og samarbejdspartnere. Hver tredje lastbil, som blev solgt i 2022, var en Volvo-lastbil, og vores position som markedsleder skyldes i høj grad vores store fokus på kundetilfredsheden, herunder den personlige kontakt og gode relation med kunderne. Det er en afgørende faktor i transportbranchen og en af grundene til, at vi deltager på Transport 2023, siger salgsdirektør Marcel Wolff-Matern fra Volvo Danmark.

Volvo har øjnene rettet mod fremtiden med fokus på den grønne omstilling, og det afspejler sig i de elektriske lastbilmodeller, som vises frem på messen. De besøgende har mulighed for at få et indblik i den spændende, grønnere fremtid, som vi alle kommer til at være en del af.

Gæsterne i Herning får bl.a. mulighed for at se Danmarks første elektriske slamsuger, opbygget af Bucher Municipal (tilhørende Leif M. Jensen A/S), Volvo FM Electric 6x2 trækker og anhænger med betonmixer fra Unicon og Volvo FE Electric low entry cab med foldedør på messen.

- Vi glæder os til at vise Volvos elektriske lastbiler og få en snak med de besøgende om deres behov i forhold til at sikre en fremtidig grøn og bæredygtig transportbranche, fastslår Marcel Wolff-Matern.

Transport 2023 finder sted i MCH i Herning torsdag 20. april til lørdag 22. april - alle dage kl. 9-17.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066