23948sdkhjf

YX-film hylder lastbilchaufførerne

YX Truck har lanceret en film, der takker lastbilchaufførerne for det vigtige læs, de trækker for Danmark.

- For det meste kører det bare her i Danmark. Derfor er det også let at glemme, hvor stort et arbejde chaufførerne løfter for at holde Danmark kørende. Vi vil gerne huske at sige tak til lastbilchaufførerne, der hver dag gør en kæmpe indsats for, at alting kommer frem, siger Michael B. Hansen, COO i YX Danmark.

Skal skabe anerkendelse af chaufførerne

Med filmen håber YX Truck at kunne bidrage til at skabe mere stolthed omkring branchen - og det er der brug for, mener medvirkende i kampagnefilmen, Simon Bang, der til dagligt transporterer byggematerialer for sin morfars vognmandsforretning i Haderslev.

- Jeg synes, det er godt, at der bliver sat fokus på jobbet, og at vi er med til at gøre noget vigtigt for samfundet. Det kan måske inspirere flere til at gøre karriere som chauffør,“ siger Simon Bang, lastbilchauffør i Ole Bang Jensen ApS.

YX Truck er en del af YX Erhverv, som specialiserer sig i diesel og olie til transport med truckanlæg fordelt i hele Danmark. Foruden levering af olie til transportbranchen leverer YX Erhverv også olie i tankbil til erhvervslivet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snoren klippet til stor satsning i biogas: - 1000 tak, fordi I har de vilde ideer
Vild transport: Når en ubåd går i land
Flot Volvo til Give-vognmand
Dansk biogasselskab indvier stort eksporteventyr i tung transport
Populær cafe indtager Recharge City

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093