23948sdkhjf

Padborg får en ny motorvejsbro

En statslig medfinansiering sikrer, at en ny motorvejsbro i Padborg bliver en realitet. Aabenraa Kommune har allerede afsat 25 millioner til projektet.

- Jeg er kort sagt stolt over, at vi er lykkedes med at overbevise Folketinget, i tæt samarbejde med syddanske trafikordførere og medlemmer af Transportudvalget, om, at broen har sin berettigelse. Der er et stort behov for en ny bro, så motorvejen ikke længere er en barriere for virksomheder og medarbejdere i Padborg, som gerne vil benytte arealerne vest for motorvejen. En ny bro bliver en stor gevinst for både nuværende og kommende virksomheder, siger borgmester i Aabenraa Kommune, Jan Riber Jakobsen.

Tilbage i august frigav byrådet i Aabenraa Kommune tre millioner af de afsatte 25 millioner kroner til forberedende arbejde og projektering i området. Det skaber det bedste, tekniske grundlag for opførslen af en bro.

Forligspartierne i Folketinget bag vejdelen af Infrastrukturplan 2035 – Fremtidens Veje – har godkendt indstillinger om en række forskellige projekter rundt om i Danmark, der skal forbedre den trafikale sammenhæng mellem land og by – herunder motorvejsbroen i Padborg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109