23948sdkhjf

Ny vicedirektør i De Danske Bilimportører

Jonathan Schacht Halling Nielsen tiltræder 1. maj som vicedirektør for De Danske Bilimportører. Samtidig siger foreningen farvel til Gunni Mikkelsen efter 14 år med forskellige roller i foreningen.

Jonathan Schacht Halling Nielsen er uddannet jurist og er i dag direktør i brancheforeningen Aktive Ejere, der organiserer bl.a. kapital- og venturefonde i Danmark. Han har tidligere været særlig rådgiver i VLAK-regeringen og har haft forskellige stillinger på Christiansborg.

- Jeg ser frem til at begynde arbejdet for bilimportørerne og for en branche, der har afgørende betydning for rigtig mange danskeres hverdag. En branche præget af konstant teknisk udvikling og et fokus på skiftende behov – og som derfor har brug for tidssvarende regler og rammevilkår” siger den kommende vicedirektør for De Danske Bilimportører.

Gunni Mikkelsen stopper i løbet af foråret som teknisk direktør efter mere end 14 år i foreningen, hvor han både har været i bestyrelsen og direktør. Gunni Mikkelsen var før sin tid hos De Danske Bilimportører over 27 år hos lastbilproducenten Iveco – heraf 10 år som adm. direktør for de nordiske lande.

Gunni Mikkelsen holder afskedsreception 10. maj kl. 14-16 hos Volkswagen City Studio på Rådhuspladsen i København. Her inviteres alle forretningsforbindelser og venner af huset.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156