23948sdkhjf

Platz sælger BP Trailer til medarbejder

Brødrene Jørgen og Jens Erik Platz sælger deres handelsvirksomhed BP Trailer A/S til Dan Becker Thielsen.

- Vi har gennem de seneste to år arbejdet hen mod et generationsskifte, hvor vi kunne sikre vore kunder fortsat levering af kvalitetsprodukter til transportbranchen, udtaler Jørgen og Jens Erik Platz i en pressemeddelelse.

Dan Becker Thielsen har de seneste to år været ansat som sælger hos BP Trailer, og han har en solid baggrund inden for salg af isolerede produkter til den danske transportbranchen gennem erfaring fra bl.a. Schmitz Cargobull og Igloocar.

BP Trailer A/S forhandler kundetilpassede opbygninger på sættevogne og påhængsvogne til det danske transportmarked fra bl.a. tyske Doll og Fellechner Fahrzeugbau samt irske Dennison Trailers. Sidste skud på stammen er agenturet for salg af køle-frysekasser fra tyske Kiesling.

- Jeg ser frem til at videreføre den virksomhed, som Jørgen og Jens Erik har skabt, med fortsat markedsføring og salg af vores brede program af produkter til transportbranchen, udtaler Dan Becker Thielsen.

Jens Erik Platz slipper ikke tøjlerne helt, men vil i en periode fortsat være tilknyttet BP Trailer og bistå med teknisk rådgivning.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snoren klippet til stor satsning i biogas: - 1000 tak, fordi I har de vilde ideer
Vild transport: Når en ubåd går i land
Flot Volvo til Give-vognmand
Dansk biogasselskab indvier stort eksporteventyr i tung transport
Populær cafe indtager Recharge City

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079