23948sdkhjf

Nyt Lastbil Magasinet er på gaden

Årets anden udgave af Lastbil Magasinet rammer i disse dage landets kiosker og postkasser.

På forsiden bliver læserne mødt af en flot Volvo FH500, der fortæller en fin historie om et af den danske transportbranches mange spændende kapitler - i dette tilfælde fra Langeland.

I det store tema dækker vi ned i forskellige aspekter af uddannelse inden for transportbranchen, hvor vi bl.a. besøger et sted, der netop har fyldt halvrundt i ambitionerne om at klæde branchen bedre på med nye kvalifikationer.

Efter tre års venten har vi igen været nordpå til Scania Winter, som i 2023-udgaven var mere interessant end nogensinde med testkørsel af en lang række forskellige konfigurationer, kombinationer og drivliner med mange perspektiver for fremtiden.

I Hjørring driver Kasper og Louise Christensen et vognmandsfirma med både moderne og traditionelle dyder - læs deres historie i februar-bladet, hvor vi også har været en tur i det sydlige Jylland for at møde chauffør Denis Jensen, der skulle mange omveje, før han fandt transportbranchen som sit klare ståsted i livet.

Våbenkapløbet om at putte flest hestekræfter i en lastbil har ligget stille i nogle år, siden Scania lancerede 770'eren - men nu er der chokerende nyt fra det fjerne øst, hvor en ny lastbilmodel har ryddet bordet med en kraftkarl af en trækker. Læs mere om hvem og hvordan i Lastbil Magasinet.

DAF Trucks har redet på en bølge af succes de seneste år, men hvor langt kan den relativt lille hollandske fabrik egentlig nå? Meget gerne endnu længere, hvis man spørger chefen for det hele - som vi har gjort i det nye nummer af Lastbil Magasinet.

Er man til voldsomt terræn, drama og væddeløb, så bringer vi også en flot illustreret reportage fra det traditionsrige Dakar-rally, hvor løbet for lastbiler igen indeholdt masser af action og spænding i 2023-udgaven.

Som altid er der også masser af andre nyheder fra transportbranchen, test, teknik, flotte lastbiler, specielle trailere, portrætter, læserkonkurrencer, debat, reportager, modelbiler, interviews og meget mere.

HER kan du se, hvor du kan købe Lastbil Magasinet - eller du kan bestille et abonnement HER. Du kan selvfølgelig også ringe til Lastbil Magasinet på tlf. 72 28 69 70 eller sende en e-mail til ehh@nordiskemedier.dk.

Du kan også abonnere på Lastbil Magasinet elektronisk, så du altid kan læse bladet online ved computeren eller på telefonen. Klik HER og læs Lastbil Magasinets e-udgave.

Glem ikke at lytte til Lastbil Magasinets podcast - oplagt til de lange ture bag rattet. Du kan lytte til dem her og lære, hvordan du bliver abonnent og får podcasten automatisk på din telefon, tablet eller computer - helt gratis!

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062