23948sdkhjf

Ove Kock udvider med nordjysk opkøb

Ove Kock A/S med afdelinger i Esbjerg, Kolding og Ringsted kan nu sætte en fjerde knappenål i selskabets danmarkskort. Opbyggervirksomheden har nemlig overtaget Hobro Truckcenter og dermed fået en ny strategisk beliggenhed til at servicere sine kunder i det nordjyske.

- Vi har været på udkig efter en lokation i Nordjylland i et stykke tid på baggrund af vores kunders behov. Vi har efterhånden fået en del skraldebiler ud og køre deroppe, siger Frank Hansen, direktør i Ove Kock A/S, til Lastbil Magasinet.

Hobro Truckcenter har siden 2017 været drevet af Jakob Rolighed, der har en baggrund som lastvognsmekaniker. Dialogen mellem Frank Hansen og Jakob Rolighed opstod efter et tilfældigt møde, og det endte altså med, at Ove Kock overtager Hobro Truckcenter – som dog fortsætter med sine aktiviteter, samtidig med at afdelingen fremover servicerer Ove Kocks produkter, primært renovationsbiler, i det nordjyske. Jakob Rolighed fortsætter på stedet som daglig leder.

Ove Kock er primært specialiseret i hydraulik og renovationsbiler, mens man i Esbjerg-afdelingen også er mangeårig HMF-partner.

De seneste år har Ove Kock forhandlet renovationsbiler, som nu også er kommet - og kommer - ud og køre i kommuner som Frederikshavn, Thisted, Jammerbugt, Aalborg, Mariagerfjord, Favrskov, Randers, samt på Djursland.

- Så der har været lidt langt derop for os, men nu kan vi være meget hurtigere ved vores kunder. Vi har også købt nye servicebiler til området og har mulighed for at rykke ud 24-7, hvis behovet er der, siger Frank Hansen.

Afhængig af de fremtidige opgaver er det heller ikke utænkeligt, at der føjes flere lokationer til Ove Kocks danske netværk – på den ene eller anden måde.

- Vi vil gerne udvide vores forretning, men ikke mere eller hurtigere, end vi kan være med til. Men får vi biler ud og køre i områder, hvor vi har behov for at være stærkere repræsenteret, så er vi hele tiden på udkig efter, fastslår Frank Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062