23948sdkhjf

Hvem skal have FDE Fondens Initiativpris 2023?

Så er FDE Fonden klar til at modtage indstillinger til FDE Fondens Initiativpris 2023.

Prisen kan gives til virksomheder, organisationer, uddannelses- og forskningsinstitutioner eller enkeltpersoner, der har taget/vist ét særligt initiativ, der kan være med til at understøtte og videreudvikle dansk godstransport og logistik og styrke erhvervets konkurrenceevne.

- Vi ønsker med prisen at fremhæve og hædre gode og fremadrettede initiativer, der kan inspirere branchens virksomheder. Vi ser frem til at modtage rigtig mange gode indstillinger og forslag til, hvem der fortjener at få FDE Fondens Initiativpris 2022, siger FDE Fondens formand, Jens Iwer Petersen.

FDE Fondens Initiativpris gik i 2021 til BHS Logistics A/S i Rønne, hvor det i forbindelse med overrækkelsen bl.a. blev fremhævet, at BHS Logistics i alle årene har været dybt respekteret i transport- og logistikbranchen og løbende har været innovative og udviklet nye specialer. Herunder er de ikke mindst blevet kendt som en af Danmarks førende pharma-transportører.

I 2022 gik prisen til hele den danske transport- og logistikbranche for branchens humanitære indsats i forbindelse med krigen i Ukraine. Beløbet blev fordoblet til i alt kr. 100.000,- og givet via de 3 organisationer Røde Kors, Dansk Flygtningehjælp og Red Barnet.

FDE Fondens Initiativpris består af et legat på kr. 50.000, et diplom og en statuette.

Forslag til prismodtagere kan indsendes i perioden 1.-28. februar på www.fdefonden.dk. Fonden kan også selv udpege årets prismodtager.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062