23948sdkhjf

Dækket sprang

Kl. 19.07 mandag rykkede redningsmandskab og politiet ud til et færdselsluheld, idet en lastbil var forulykket, og en personbil var kørt af vejen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Det viste sig, at den forulykkede lastbil holdt i det nordgående spor på Odsherred lige nord for rundkørslen ved afkørsel 20 Holbæk V, hvor den var standset efter uheldet. En personbil holdt i græsarealet mellem selve vejen og tilkørselsrampen.

Hverken føreren af lastbilen eller personbilen var kommet til skade ved uheldet, som medførte et større oprydningsarbejde især på grund af den forulykkede lastbil og op til ca. 500 meter autoværn, der var blevet ødelagt som følge af lastbilens påkørsel.

En 37-årig mand fra Store-Heddinge var som fører af lastbilen kørt i sydlig retning ad Odsherredvej, da venstre fordæk sprang. Han mistede derfor kontrollen over lastbilen, som påkørte autoværnet over en lang strækning, inden lastbilen standsede i det nordgående spor.

En 27-årig mand fra Asnæs måtte som fører af en personbil i nordlig foretage en undvigemanøvre til højre for at undgå sammenstød med lastbilen. Føreren af personbilen kørte derfor ind over den skrå græsrabat ved tilkørselsrampen og standsede her uden at være blevet ramt.

Rednings- og oprydningsarbejdet foregik frem til kl. ca. 23.30, og i de næste dage vil der ved uheldsstedet være nedsat hastighed, indtil det ødelagte autoværn mellem de modsatretttede vognbaner er blevet reetableret.

Politiet har optaget rapport om uheldet og afventer resultatet af færdselsafdelingens undersøgelser af lastbilen og dens takograf.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062