23948sdkhjf

ZF overtager tachograf-specialist

ZF har overtaget Intellic Germany, en Berlin-baseret virksomhed, der beskæftiger sig med fartskriver-teknologi og har 20 ansatte.

- Inkorporering af Intellics smarte tachografteknologi i vores telematikportefølje fremmer ZFs førende position yderligere som en 'one-stop-shop' for producenter af erhvervskøretøjer, flåder og industripartnere, siger Hjalmar Van Raemdonck, Head of Digital Systems Solutions i ZF's division Commercial Vehicle Solutions.

- Som et unikt reguleret og pålideligt datacenter vil smarte tachografer få en stadig vigtigere rolle at spille i vejtransportens økosystem. At udnytte dataintegriteten af smarte fartskrivere vil åbne muligheder inden for logistik, infrastrukturoptimering og bygge videre på ZFs nylige lancering af sin digitale flådeorkestreringsplatform SCALAR, siger Van Raemdonck.

ZF-koncernen med hovedsæde i Friedrichshafen i det sydligste Tyskland udvikler og producerer teknologi og komponenter til erhvervskøretøjer, herunder bl.a. aksler, gearkasser og fartskrivere/tachografer.

Fra 2023 bliver den smarte tachograf den centrale betroede enhed i erhvervskøretøjssektoren i Europa. Inden tredje kvartal 2023 vil producenter i Europa være forpligtet til at installere næste generation af smarte tachografer i nye køretøjer, og inden udgangen af 2024 vil de erstatte analoge fartskrivere helt.

Intellics digitale tachograf vil fremover blive markedsført under ZF’s navn.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Snoren klippet til stor satsning i biogas: - 1000 tak, fordi I har de vilde ideer
Vild transport: Når en ubåd går i land
Flot Volvo til Give-vognmand
Dansk biogasselskab indvier stort eksporteventyr i tung transport
Populær cafe indtager Recharge City

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093