23948sdkhjf

Udenlandsk lastbil ramte bro – to gange!

Klokken 14.41 torsdag eftermiddag lød højdealarmen ved Guldborgsundtunnellen. Det var en udenlandsk lastbil med en gravemaskine, der havde ramt en bro, der går over Sydmotorvejen kort inden tunnelen under Guldborgsund.

Når alarmen udløses, betyder det, at bommene ved tunnelen går ned, og trafikken standses, indtil der er overblik over situationen, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Det blev der ikke længe efter, hvor lastbilen blev vendt rundt og afvist at køre gennem tunnelen.

Chaufføren blev sigtet efter færdselsloven, og han og ejeren fik en bøde for forseelsen. Men lastbilchaufføren havde åbenbart ikke lært noget af denne oplevelse, for klokken 18.41 var den gal igen – denne gang i Nykøbing F. ved Brovejen, hvor han forsøgte at køre over broen med det resultat, at gravemaskinens arm ramte togbanen.

Derfor blev han igen udstyret med en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven – ligesom han og ejeren igen fik en bøde. Denne gang blev lastbilen fulgt til en rasteplads og chaufføren, der blev anholdt, blev kørt til politistationen i Vordingborg, hvor han betalte bøden.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078