23948sdkhjf

Dansk Scania-chef får nyt stort job

Marcus Holm, nuværende administrerende direktør for Scania Danmark, er udnævnt til Executive Vice President and Head of Production & Logistics.

Fra 1. februar 2023, vil han være en del af Scanias Executive Board og rapportere til Christian Levin, President og CEO Scania og Traton Group. Siden sin start hos Scania i 1994 har Marcus haft forskellige stillinger inden for Research & Development, Production og Commercial Operations, blandt andet som fabrikschef for førerhusproduktionen i Oskarshamn, Sverige og fabrikschef for lastbil- og førerhusproduktion i São Paulo, Brasilien.

Marcus har været i sin nuværende stilling som administrerende direktør for Scania Danmark siden 2017.

- Vores mål er at styrke Scanias produktion og logistik og skabe øget effektivitet, samtidig med at integrationen med Traton Group accelereres. Marcus har dybdegående kendskab til vores forretning og end-to-end ows, ligesom han har gode resultater med at drive komplekse projekter. Med hans brede erfaring fra produktionen, R&D samt vores kommercielle forretning, er han et rigtig godt valg til denne stilling, siger Christian Levin.

- Jeg ser frem til de nye udfordringer. Vi har et godt team inden for produktion og logistik, og vi er på en spændende og udfordrende rejse med store muligheder foran os, siger Marcus Holm.

Marcus Holm er født i 1971 og har en Master of Science in Mechanical Engineering, fra Chalmers University of Technology i Göthenburg, Sverige. I forbindelse med ovenstående udnævnelse, bliver den nuværende Scania Industrial Operations delt i to enheder: Production & Logistics samt Research & Development and Purchasing. Anders Williamsson vil fortsætte i sin rolle som Head of Traton Group Industrial Operations, Executive Vice President and Head of Research & Development and Purchasing for Scania.

- Frem til februar er fokus for mig fortsat hos Scania Danmark, og arbejdet med at finde min efterfølger er startet, afslutter Marcus Holm.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093