23948sdkhjf

Ny direktør for kundeservice hos MAN

Thomas Skousgaard (49) er netop tiltrådt som Customer Service-direktør for MAN Danmark og overtager hermed det samlede ansvar for MAN’s eftermarked i Danmark, hvilket omfatter servicedelen, med den samlede værkstedsdrift, inklusiv serviceaftaler og MAN’s digitale løsninger, samt reservedele og tilbehør, samt træning og udvikling af alle mekanikere samt øvrige servicemedarbejdere.

Thomas Skousgaard kommer fra egne rækker og har mere end 10 års ansættelse med i bagagen. Thomas Skousgaard overgår fra jobbet som chef for netværksafdelingen, med ansvar for Network & Retail management i Skandinavien. Inden da arbejdede han med indkøb og anlægsinvesteringer, ligeledes i en skandinavisk funktion. Inden tiden hos MAN Danmark, arbejdede Thomas hos Scania Danmark, hvor han ligeledes var ansvarlig for indkøbsfunktionen.

Malte Kauert, MAN Danmarks adm. direktør, glæder sig over udnævnelsen af Thomas Skousgaard:

- Inden for en relativ kort årrække forventes en generel udskiftning af kundernes vognpark, fra traditionel dieseldrift i retningen af rent el-drevne køretøjer. Dette vigtige skifte medfører også nye kundebehov, når det kommer til servicedelen. Der bliver derfor behov for innovation og nytænkning af hele eftermarkedsområdet, udtaler Malte Kauert.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156