23948sdkhjf

Lærling indstiller DFDS Køletransport til Årets Læreplads

Hos DFDS Køletransport i Hobro er der travlt med at transportere fødevarer døgnet rundt, året rundt. Derfor er der også rigeligt med opgaver til virksomhedens knap 20 lærlinge og elever. En af dem er Ronnie David Bossen Katberg, der er udlært chauffør og nu er ved at blive uddannet til disponent. Han er så tilfreds med sin læreplads hos DFDS, at han har indstillet den til Årets læreplads.

- Et af DFDS' overordnede mål er glade og tilfredse medarbejdere. Det, føler jeg, man godt kan mærke, er en prioritet hos virksomheden, fortæller Ronnie David Bossen Katberg.

På baggrund af Ronnie David Bossen Katbergs indstilling har et enigt dommerpanel fra Tradium kåret DFDS Køletransport til årets lokale læreplads blandt indstillingerne fra skolens elever. Ud over at virksomheden søger for en grundig oplæring af sine lærlinge, lagde dommerpanelet på Tradium i udvælgelsen vægt på, at DFDS Køletransport giver sine lærlinge mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt.

- Vi er glade og stolte over udnævnelsen. Men uddannelsen af vores elever er heller ikke en opgave, vi tager let på. Vi ser vores lærlinge og elever som en investering i fremtiden, og vi vil gerne selv bygge elever op til at være disponent hos os. Det er nogle medarbejdere, vi gerne vil beholde, fortæller Michael Madsbjerg, der er Transport- og Logistikchef hos DFDS Køletransport i Hobro.

Plads til både hjælp og udvikling

Disponentuddannelsen er ny hos Tradium i Randers, og Ronnie David Bossen Katberg er med på det første hold, der begyndte i Randers i august. Som overbygning på en lager- eller chaufføruddannelse lærer man blandt andet om beregning og planlægning af kørselsdelen, og ledelsesværktøjer er også en del af uddannelsen. De værktøjer er DFDS gode til at give plads til at få brugt.

- Hos DFDS er de gode til at forventningsafstemme, sætte klare rammer for os og på rolig vis tilbyde hjælp, hvis der opstår situationer, hvor man er i tvivl. DFDS har været utroligt imødekommende – de har gjort en indsats for at inddrage os lærlinge i fællesskabet, og de har givet mig mulighed for at udvikle mig som leder, fortæller Ronnie David Bossen Katberg.

Med udnævnelsen går DFDS Køletransport nu videre til den landsdækkende konkurrence om at blive Årets Lærerplads, der kåres i Dansk Arbejdsgiverforenings lokaler i København 2. november.

Om DFDS Køletransport:

DFDS Køletransport, der indtil 1. januar 2022 hed Skive Køletransport, leverer transportløsninger til køle- og frostvarer foruden til stykgods til destinationer primært i Danmark.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.142