23948sdkhjf

YX starter etableringen af nyt truckanlæg ved Vejle Syd

Stigende efterspørgsel og trafik i Trekantområdet gør, at YX bygger et nyt truckanlæg til lastbiler ved Vejle Syd. Første spadestik blev taget den 6. september, og anlægget forventes at stå klar i november 2022.

Kommer du forbi Grønlandsvej 241 i Vejle den kommende tid, vil du blive mødt af en række store maskiner i fuld gang med at forberede jorden til etableringen af et nyt YX-truckanlæg.

Emil Wedderkind, driftschef i YX, ser frem til at få den 16 tons tunge brændstoftank i jorden:

- I uge 38 bliver den 100 kubikmeter store tank gravet ned i et kæmpe hul på pladsen. Det er et stort projekt og altid imponerende at være vidne til.

Det nye YX-truckanlæg vil udelukkende være forbeholdt til lastbiler og ikke være tilgængeligt for private bilister. I alt har YX over 80 dedikerede truckanlæg fordelt landet over.

Nemt og sikkert

Truckanlægget befinder sig stadig på et tidligt byggestadie, da det stadig er i gang med at blive gravet ud, men når det står klart, bliver det ifølge YX endnu et moderne og sikkert truckanlæg til fordel for chauffører og vognmænd.

- Vi vil gøre det så sikkert og smertefrit at tanke for chaufføren som muligt. I den enkelte bane vil der være både Diesel og Adblue i begge sider. Det gør, at lastbilen ikke skal bakke ud, når den først holder der. Der kommer til at være plads til et 25 meter modulvogntog på truckanlægget, fortæller Emil Wedderkind og fortsætter:

- Anlægget kommer til at ligge langs den østjyske motorvej med gode tilkørselsmuligheder, så tankningen kan ske så hurtigt og sikkert som muligt.

Om YX

YX har specialiseret sig i olie til dansk erhverv, transport og landbrug med olieleverancer til hjemmetanke, samt et omfattende trucknetværk med over 80 lokationer. YX er en del af REITAN, som også ejer Uno-X, Rema 1000 og 7-Eleven.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109