23948sdkhjf

Henrik Tofteng er ny formand for ATL

Det blev en erfaren spiller, der på onsdagens generalforsamling blev valgt til formandsposten i ATL - Transportens Arbejdsgivere. Henrik Tofteng, der hidtil har været næstformand i ATL kan nu kalde sig formand.

- Jeg er enormt glad for den tillid ATL’s bestyrelse har vist mig, og jeg glæder mig til at forsætte det gode arbejde for vores medlemmer. De kommende overenskomstforhandlinger bliver vores næste store opgave, siger Henrik Tofteng.

- ATL-overenskomsten er branchens mest toneangivende overenskomst, og jeg er fuldt ud bevidst om det ansvar, der nu påhviler mig. Jeg kan forsikre medlemmerne om, at jeg vil gøre mit ypperste for at sikre en aftale, vi alle kan se os selv i, siger han.

Henrik Tofteng har været medlem af ATL’s bestyrelse siden 2007. Han er desuden medlem af DI Transports Godsudvalg og DI’s hovedbestyrelse. Endvidere er han medlem af DA’s bestyrelse for DI, formand for Københavns Vognmandslaug samt formand for TEC i Hvidovre.

Den hidtidige formand Peter Bjerregaard Jepsen, der har været formand siden 2013, meddelte på generalforsamlingen, at en enstemmig bestyrelse pegede på næstformand Henrik Tofteng som det naturlige valg og som led i et generationsskifte. Peter Jepsen er efter generalforsamlingen blevet konstitueret som ny næstformand.  

- Jeg er helt tryg ved at overdrage formandsposten til Henrik Tofteng. Han brænder for at skabe bedre vilkår for branchen – både politisk, og når det gælder overenskomsten. Med Henrik i front får vi en sikker hånd på rattet, der kan lede os godt igennem de udfordringer, godstransporten står overfor, siger Peter Jepsen, næstformand i ATL.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109