23948sdkhjf

Historisk: Overskud hos statens godstransportør

PostNord Logistics A/S udsendte fredag sit årsregnskab for 2021 – og der er tale om et historisk regnskab.

Det statsejede selskab til godskørsel kan nemlig for første gang fremvise sorte tal på bundlinjen. Efter mange års dundrende underskud kunne PostNord Logistics nemlig i 2021 notere sig et overskud efter skat på 1,1 mio. kr., viser årsrapporten.

Det står i kontrast til forrige års underskud på 7,5 mio. kr. – og tidligere tiders underskud, som tilbage i 2017 var helt oppe på 91 mio. kr.

”2021 har været kendetegnet ved en kraftig vækst i aktiviteten og omsætningen i Postnord Logistics A/S. Der er i løbet af året udviklet produkter og services der skal sikre den fortsatte vækst i selskabet. Forretningen følger fortsat transformationsstrategien og der er gennemført omfattende tilpasninger i produktionen samt investeret i videreudviklingen af det fælles nordiske produktionssystem,” fremgår det af ledelsesberetning i selskabets årsrapport.

Pilen forventes dog ikke at fortsætte opad for den statslige godstransportør, som længe har været under hård beskydning fra den danske transportbranche for at drive unfair konkurrence.

PostNord Logistics forventes nemlig i 2022 at lande på et overskud på mellem 0 og 1 mio. kr., oplyser selskabet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109