23948sdkhjf

Tredobler antallet af lastbiler i Danmark

Væksten i System Transport A/S fortsætter. Virksomheden har nu opkøbt Videbæk Spedition & Transport ApS – bedre kendt som VST. Dermed er System Transport gået fra 9 til 27 danske lastbiler i løbet af det første halve år af 2022.

- Ikke mindst efter Vejpakken, som trådte i kraft i februar, kan vi mærke, at der er mangel på vognmænd og chauffører i Danmark. Derfor har vi prioriteret at få flere af vores egne danske lastbiler på vejene. Men det er ikke nok med flere biler – vi har også brug for dygtige chauffører. Med opkøbet af VST har vi fået hele pakken, siger administrerende direktør Tony Jakobsen i en pressemeddelelse om opkøbet.

Det var ingen tilfældighed, at det lige var VST, System Transport investerede i.

- Dan Clausen, som var en af grundlæggerne bag VST, har sideløbende været ansat i System Transport gennem mange år. VST var ved at nå en størrelse, hvor det var svært for Dan Clausen at arbejde i begge virksomheder. Ikke mindst fordi han er dygtig til at udvikle forretningen og dermed også fik flere og mere krævende opgaver i begge virksomheder. Ved at lade System Transport overtage VST fik vi tilført nødvendig kapacitet, og Dan Clausen fik samtidig mulighed for at fokusere på udviklingen af transportforretningen i System Transport. Det kommer fremover vores kunder til gode, samtidig med at Dan Clausen får mulighed for at realisere nogle spændende ideer og ambitioner. Jeg er meget tilfreds med, at aftalen er faldet på plads, siger Tony Jakobsen.

Fakta:
System Transport A/S råder i dag over 27 lastbiler i Danmark, som især leverer til Danmark og de øvrige skandinaviske lande. Derudover har System Transport en afdeling i Polen med 28 biler, som i høj grad betjener det europæiske marked syd for Danmark samt import og eksport.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094