23948sdkhjf

Volvo styrker sit elektriske salgsteam

Volvo ønsker at imødekomme kundernes stigende interesse for elektriske lastbiler, og har pr. 1. april ansat endnu en medarbejder i teamet.

Volvo Danmark er fast besluttet på at drive revolutionen af elektriske lastbiler, og vores markedsledende position i Europa er et bevis på, at vi gør det. Det kræver flere ressourcer, og derfor er det en stor glæde at byde velkommen til Michael Holm Sparlund, der er startet som E-mobility Sales Engineer. Han skal sammen med Joakim Nilsson, Business Development Manager, supportere vores kunder omkring alternativ og grøn transport.

Michael er 34 år, bor i Måløv med sin kone og to børn. Han er uddannet busmekaniker hos Volvo Truck Center Taastrup og fortsatte derefter som svend samme sted. Efter 10 år hos Volvo, blev Michael ansat i Københavns Lufthavn, hvor han arbejdede som ”selvkørende” busmekaniker med ansvaret for den daglige drift. Det sidste års tid har Michael arbejdet hos SHIFT Electric Moblity som teamleder og EV-tekniker, hvor han beskæftigede sig med BYD og Yutong el-busser.

Det markante fokus og krav til alternativer for tung transport, er i tråd med at salget af flere elektriske lastbiler tager fart. Volvo glæder sig til at præsentere de tunge Volvo Electric FH, FM og FMX i løbet af de næste måneder.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.375