23948sdkhjf

Bache kåret til Årets Iveco-forhandler

Iveco Danmark har udpeget de bedste og største præstationer netværket i 2021.

Bache A/S med hovedsæde i Padborg er nu kåret som Årets Forhandler i Danmark.

Bache er en af Ivecos største forhandlere og har i alt fem lokationer i Jylland, hvor de sælger og servicerer både varevogne og lastbiler.

- Bache har klaret sig rigtig godt på alle parametre og har solgt mange lastbiler og varevogne og har samtidig haft et godt år på eftermarkedet. Frem for alt har Baches indsats i 2021 resulteret i stor kundetilfredshed, fordi Bache altid møder kunderne og partnerne med en åben og positiv indstilling, siger Håkan Jönsson, Business Director hos Iveco North Europe & Baltics.

Michael Søndergaard fra Stiholdt Erhvervsbiler Aalborg er årets Iveco-sælger inden for lastbilsegmentet:

- Han har vist et stort engagement fra første dag, hvor han satte sig i salgsstolen, og han har opdyrket markedet i Nordjylland gennem vedholdende salgsarbejde. Alt i alt er Michael lykkedes rigtig godt med salget af både Iveco Eurocargo og S-Way takket være hans stærke tekniske baggrund fra eftermarkedet og værkstedssiden af branchen, siger Carsten Sørensen, Country Sales Manager for Trucks i Danmark.

Ole Trier, REA Erhvervsbiler, får samme fine pris, men her drejer det sig om rollen som Årets sælger i varebilssegmentet, hvor han har solgt flest Iveco Daily af alle.

- Ole har været rigtig stærk på hele den brede Daily-serie og har haft stor succes i 3,5, 5 og 7 tons-klassen på Sjælland, siger Lars Kragh, Country Sales Manager i Danmark for varebiler.

Søren Olesen fra Ole Winther er en ung og ny sælger hos Iveco og er foreløbig startet på den bedst tænkelige måde. Derfor bliver Søren Olesen tildelt Ivecos Gazellepris.

- Søren har en vilje til at lykkes og giver ikke let op. Søren har opdyrket nye kunder i hele 2021 og har været meget proaktiv, siger Lars Kragh.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093