23948sdkhjf

Lastbil påkørte skolevogn

Kl. 15.50 mandag rykkede politiet ud til et færdselsuheld på Holbækmotorvejen ved Roskilde i det vestgående spor umiddelbart vest for tilkørslen fra Køgevej. En lastbil og en personbil var stødt sammen, så flere vognbaner var spærret.


Det viste sig, at ingen af parterne var kommet til skade ved sammenstødet, der var sket med meget lav hastighed.
Parterne var en lastbil med tilkoblet påhængsvogn, som en 60-årig mand fra Ringsted førte ad motorvejen i vestlig retning. Ved tilkørslen fra Køgevej til motorvejen i vestlig kørte en skolevogn med en 32-årig mandlig kørelærer som formel fører af køretøjet. Bag rattet sad en 17-årig mandlig elev fra Roskilde, der kørte ad tilkørselsbanen og skulle flette sammen med trafikken på motorvejen.


Sammenfletningen endte med, at lastbilen påkørte venstre side af skolevognen, så skolevognen endte med at holde på tværs på motorvejen foran lastbilen.

Sammenstødet medførte trafikophobning på motorvejen frem til kl. ca. 16.25, hvor alle spor i vestgående retning igen var farbare.


Politiet har nu optaget rapport om sammenstødet for at få klarlagt de nærmere omstændigheder i forbindelse med sammenfletningen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vejafgiften andenbehandlet på 38 sekunder
Daimler og Toyota vil bygge lastbiler sammen
Scania lukker Södertälje-fabrik i tre måneder
Mercedes runder elektrisk milepæl i Danmark
Stærke oldschool-V8'ere til P. Olesen
Svensk kraftkarl til CSK
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078