23948sdkhjf

Fredericia Tankvognsudstyr ansætter ny direktør

A/S Fredericia Tankvognsudstyr (FTU) har - med moderselskabet, tyske Alfons Haar Maschinenbau GmbH & Co, i ryggen - ansat Stefan Vig som ny direktør. Han er 34 år og kommer senest fra en stilling som sales manager hos pumpevirksomheden Svanehøj.

- Vi har lagt en ambitiøs plan for de kommende år og har brug for en profil, der kan udvikle salgsorganisationen. Stefan Vig har en teknisk baggrund og kommer med solid salgserfaring fra den maritime branche, som har mange ligheder med den landbaserede transportbranche, siger bestyrelsesformand Bastian Haar.

Unge ben, teknisk salgserfaring og gåpåmod

Stefan Vig er uddannet industritekniker og maskinmester og er for øjeblikket i gang med en HD i organisation og ledelse, som han færdiggør i juni 2022. Efter en årrække med fokus på teknisk salg, rådgivning og service hos store maritime virksomheder ser han nu frem til at bruge sin salgserfaring til at åbne nye døre hos tankbyggere og vognmænd i Danmark og det øvrige Skandinavien.

- Jeg er ikke den typiske administrerende direktør, men en købmand med kompetencer inden for opsøgende salg. Det ser jeg som en stor fordel i en virksomhed som FTU, hvor den primære salgsressource er direktøren. Jeg har de unge ben, den tekniske salgserfaring og gåpåmodet. Og samtidig kommer jeg direkte fra en vækstvirksomhed, som i løbet af kort tid har flerdoblet omsætningen – så jeg kender vejen, siger Stefan Vig.

Selv om han først officielt er startet den 1. marts 2022 har den nye FTU-direktør allerede haft fornøjelsen af at underskrive sin første større salgsordre på pumper og slangesæt til en række nye tankbiler. Det sikrer et godt afsæt for FTU’s vækststrategi for de næste tre år, hvor målet er at øge omsætningen med 20%. For at understøtte strategien planlægger FTU også at opruste med nye medarbejdere. Virksomheden leder allerede nu efter en ny værkfører og forventer desuden at få brug for 1-2 mekanikere med kompetencer inden for el, hydraulik og pneumatik.

Stefan Vig afløser Kim Jørgensen, der har valgt at søge nye udfordringer efter næsten 20 år i spidsen for FTU.

- Vi er meget taknemmelige for den store og dedikerede indsats, som Kim har lagt for dagen gennem sine mange år som direktør i FTU. Han har en stor del af æren for de resultater, der er skabt, og vi ønsker ham al muligt held og lykke fremover, siger bestyrelsesformand Bastian Haar.

Om Fredericia Tankvognsudstyr

A/S Fredericia Tankvognsudstyr (FTU) er hovedleverandør af specialudstyr til kemi- og mineralolieindustrien samt til ADR- og bulk-transport af pulver og flydende medier. Kundekredsen omfatter raffinaderier, offshore-industrien, lufthavne, den kemiske sektor, industrien, landbruget og militæret.

FTU blev etableret i Fredericia i 1971 som datterselskab i Alfons Haar-koncernen, der har hovedsæde i Hamborg. Alfons Haar er specialist i udvikling af produkter og løsninger inden for olie/benzin og bulk-transport, herunder nøglefærdige betankningsmoduler. FTU fungerer som salgs- og servicehub for Alfons Haar i Danmark.

FTU råder over et specialiseret reparations- og serviceværksted, som udfører montering af komplette hydraulikanlæg, kompressorer og kraftudtag samt servicering af alt udstyr på tankvogne og stationære installationer. Værkstedet har autorisation til gasafbrænding af tilbageblevne gasrester fra LPG-tankvogne, når disse skal tømmes helt i forbindelse med et service.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.454