23948sdkhjf

Tyveri fra seks varebiler i Lejre

Hele seks firmavarebiler blev udsat for tyveri i løbet af natten mellem tirsdag og onsdag i Lejre kommune. Det fremgår af de seks anmeldelser, som politiet har modtaget i løbet af onsdagen, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

De fem af varebiler var parkeret på vejene Åsvejen, Jernbanevej, Humlehaven, Birkevej og Holbækvej i Hvalsø, mens den sjette varebil var parkeret på Rørsangervænget i Kirke-Såby. Et par af varebilerne har endda været parkeret inde i indkørslerne hos brugerne af køretøjet, men selv det har ikke forhindret tyveri.

Tyverierne er i alle seks tilfælde sket på samme måde, idet tyven eller tyvene har opbrudt af døren ind til varerummet, hvorfra der i alle tilfælde blev stjålet primært værktøj, men også fx VVS-artikler, rotationslaser og en HFI-tester.

Politiet har nu registreret de seks anmeldelser, hvor der ikke umiddelbart er markante spor at forfølge for at få opklaret tyverierne. Hvis nogen har bemærket usædvanlig aktivitet i Hvalsø eller Kirke-Såby natten mellem tirsdag og onsdag, hører politiet gerne herom på tlf. 114.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078