23948sdkhjf

Fyns Kran Udstyr sætter fod på det svenske marked

Fyns Kran Udstyr overtager aktiemajoriteten i det svenske selskab Cranemech AB.

- Det er jo lidt en drøm, der går i opfyldelse, siger Carsten Møller Sørensen, direktør i Fyns Kran Udstyr.

Virksomheden har i længere tid arbejdet på en strategi, der skal føre dem ud over de danske grænser, og et partnerskab med en svensk virksomhed, er første step i en mere langsigtet plan om internationalisering.

Cranemech ligger i Ängelholm, ca. 30 km. Nord for Helsingborg, hvilket er en central placering ift. at servicere i den sydlige del af Sverige. Det har været vigtigt for Fyns Kran Udstyr at indgå samarbejde med en svensk virksomhed med lokalkendskab og et godt netværk, som kan skabe en lokal base og være det udgangspunkt, som Fyns kran Udstyr kan bygge videre på i Sverige.

- Vi har længe været på udkig efter en stærk samarbejdspartner i Sverige, og i den proces, har det hele tiden været vigtigt for os at finde det rigtige match; altså en virksomhed, som har samme værdisæt som os selv, siger Carsten Møller Sørensen.

Cranemech bliver en del af Fyns Kran Udstyr-familien og får derfor også et nyt logo med den kendte ’Fyns Kran Udstyr-krog’, som hidtil kun har prydet firmaet i Danmark, men som nu også bliver at finde i Ängelholm-området.

I forbindelse med indgåelse af partnerskabet med Fyns Kran Udstyr har Cranemech netop indgået en ny aftale om et væsentlig større erhvervslejemål, placeret kun få hundrede meter fra den eksisterende lokation, da firmaets vokseværk de sidste par år har skabt et behov for mere plads – og indgåelse af partnerskabet med Fyns Kran Udstyr giver nu mulighed for at realisere ønsket om mere plads i større og mere anvendelige lokaler.

Den gamle familieejede virksomhed Fyns Kran Udstyr har hovedkontor i Odense-bydelen Bellinge. Ud over afdelingen i Odense har Fyns Kran Udstyr afdelinger i både København, Esbjerg og Aalborg og beskæftiger +100 medarbejdere fordelt over hele landet.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.048