23948sdkhjf

H.P. Therkelsen-retssag udsat

Retssagen mod H.P. Therkelsen A/S og H.P. Therkelsen GmbH lader vente på sig. Noget skal undersøges nærmere i sagen, hvor det danske og tyske selskab står tiltalt for mere end 1.200 ulovlige tilfælde af cabotagekørsel.

- Sagen har været berammet, men er blevet udsat, og der er pt. ingen tidshorisont på en ny berammelse. Udsættelsen skyldes, at nogle sagsoplysninger skal undersøges nærmere. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en mail til Lastbil Magasinet.

De mange ulovlige cabotageture skulle være kørt i perioden fra august 2019 til oktober 2019. I oktober 2019 blev to af selskabets tyske chauffører og en tysk disponent dømt for dokumentfalsk med fragtbreve. De modtog domme på hhv. 30 dages betinget fængsel og fire måneders betinget fængsel. De tre medarbejdere blev straks efter bortvist fra H.P. Therkelsen.

Anklagemyndigheden har nedlagt påstand i tiltalen mod H.P. Therkelsen A/S og H.P. Therkelsen GmbH om bødestraf efter en strafskærpende bestemmelse i straffeloven, hvori det lyder, at gerningen er særligt planlagt eller led i omfattende kriminalitet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062