23948sdkhjf

Mand ramt af lastbil ved motorvej

Kl. 7.58 onsdag morgen fik politiet via alarm 112 melding om, at der var sket et færdselsuheld i det sydgående spor på motorvejen ved afkørsel 32 Køge Nord. Ambulance- og redningspersonale var sendt til uheldsstedet, idet en person var blevet påkørt. Der oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Politiet kørte også til uheldsstedet, hvor et par vognbaner i sydlig retning blev afspærret, så redningsindsats i forhold til en kvæstet mand, der befandt sig i nødsporet, kunne gennemføres. Det involverede køretøj var en lastbil, som efterfølgende også var standset i nødsporet.

Den tilskadekomne mand var i live, men havde alvorlige kvæstelser, så han blev i en ambulance med politieskorte kørt til Rigshospitalet til undersøgelse og fornøden behandling under indlæggelse på hospitalet.

Politiet tilkaldte en bilinspektør, som undersøgte uheldsstedet og den involverede lastbil, der var blevet ført af en 59-årig mand fra Midtjylland. Lastbilen havde mindre skader på forreste, højre hjørne som følge af påkørslen af manden til fods på motorvejen.

Den foreløbige konklusion ud fra politiets undersøgelser og vidneforklaringer var, at en mand færdedes til fods i nødsporet, men bevægede sig i retning mod selve kørebanen, hvor lastbilen ramte ham, så han blev slynget flere meter hen ad kørebanen.

Kl. ca. 9.25 var undersøgelserne afsluttet, så afspærringen af uheldsstedet kunne ophæves.

Den påkørte mand blev identificeret som en 49-årig mand fra Køge, hvis pårørende er underrettet. Den 49-årige er fortsat indlagt på Rigshospitalet i kritisk, men dog stabil tilstand efter den indledende behandling for sine alvorlige skader. Lastbilchaufføren blev også bragt til skadestuen til fornøden behandling for psykiske følgevirkninger som følge af uheldet.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078