23948sdkhjf

Angstprovokerende og vildt - om få dage er pink MAN på vejen

Fredag er dagen, hvor der skal køres en hel masse pink lastbil. Hele vejen fra Flensborg til Aarhus. Fredag er nemlig dagen, hvor Jeanne Thylkjær Fjorback sammen med sin mand henter den MAN trækker, hun i oktober købte til sit handywoman-firma. Den er malet færdig hos maleren i Flensborg, og nu skal den endelig på vejen. Med Jeanne Thylkjær Fjorbacks mand bag rattet og med kvinden ved hans side som ejer.

- Det bliver en stor dag. Min mand fik sit EU-kvalifikationsbevis i sidste uge og førerkortet har han også fået, så vi er klar, siger Jeanne Thylkjær Fjorback.

Hun er kvinden bag firmaet Handywoman. Et firma der med stor succes de seneste fem år har holdt kurser for kvinder, der gerne vil lære at håndtere en boremaskine, fikse en dryppende vandhane og blive klogere på hvilke rawlplugs og skruer, det kræver, når en hylde skal sættes op. Indtil videre har den selvudnævnte handywoman holdt sine kurser i Aarhus og København, men det skal der laves om på, og derfor har hun købt den brugte MAN trækker og en trailer, der nu skal bygges om til et kørende kursus-træk.

I oktober købte hun den brugte trækker, der dengang var rød. Nu er den malet pink, og det betød meget for Jeanne Thylkjær Fjorback, at det blev lige nøjagtig den pink farve, hun synes er rigtig til at repræsentere Handywoman. Og den farve er det lykkedes maleren i Flensborg at ramme præcist. Den pink farve på trækkeren kommer til at matche det pink firmalogo, der er en stilethæl og en hammer, der skal på traileren.

- Den er blevet mega fed den farve. Én ting var at se farven på det lille skilt, men at komme ned og se den kæmpestore pink lastbil, hvor farven bare var ramt spot on, det var fedt, lyder det begejstret fra en glad Jeanne Thylkjær Fjorback.

Det har indtil videre kostet hende 500.000 kroner, fra hun fik ideen om at anskaffe en kursus-lastbil til nu. Og når lastbil og trailer er kørt hjem til Aarhus, går projektet ind i næste fase. For så skal den bygges om indvendig, og traileren skal bygges om, så den kan rumme hold af kvinder, der skal finde deres indre handywoman.

- Det kan da godt rende op i 100.000 kroner, tænker jeg. Det er en vild proces, og det fedeste har klart været at mærke alle menneskers entusiasme omkring det her projekt. Men det er da samtidig angstprovokerende. Jeg får da tanken, ”Hvad har jeg lige gang i? Jeg har købt en lastbil og malet den lyserød. Og hvad nu hvis ingen vil på handywoman-kursus?” Det ved jeg jo godt, de vil, for det har de villet de sidste fem år, så vil de nok stadig, griner Jeanne Thylkjær Fjorback.

Lige så glad som hun er for den entusiasme, mennesker omkring hende har vist, lige så oven ud begejstret er hun for den service, hun har fået i forbindelse med købet af den brugte trækker og trailer.

- Jeg kan ikke sige det nok gange, for den exceptionelle service, jeg har fået hos Brian Stoltenborg ved MAN (TopUsed i Padborg red.) har været så vild. På fredag henter Brian (Stoltenborg red.) min mand og jeg i Aarhus og kører os til Flensborg, så vi kan køre hjem sammen i lastbilen. Det er så sødt af ham, siger Jeanne Thylkjær Fjorback.

Handywoman On Tour – med pink trækker og ombygget trailer - skydes i gang til marts næste år, vil både private og firmaer kunne booke lastbilen med tilhørende handywoman til at komme forbi.

På www.handywoman.dk, kan du blandt andet læse mere om kurset "Bliv certificeret handywoman".

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062