23948sdkhjf

DM i Skills skal til Fredericia i 2023

For tredje gang skal der være danmarksmesterskaber for talentfulde unge på erhvervsuddannelser i Fredericia. Godt nok blev DMi Skills 2021 aflyst på grund af corona, men nu er kontrakten om DM i Skills 2023 underskrevet, så DM i erhvervsfag vender tilbage til Fredericia.

- Vi er glade for, at Fredericia er klar til at lægge by til DM igen, og vi glæder og meget til samarbejdet. Vi i Skills har den klare ambition at vise flere unge, de muligheder, der er i en erhvervsuddannelse – og den ambition deler vi i den grad med Fredericia Kommune og Trekantsområdet, der arbejder meget seriøst med at tiltrække flere til en faglært karriere, siger Søren Heisel, formand for SkillsDenmark.

- Sidst vi var i Fredericia, samlede vi mere end 60.000 besøgende fra hele regionen, og mesterskaberne er blevet større siden da. Så vi regner med et kæmpestort og fantastisk arrangement i MesseC i 2023, siger Michael Boas Pedersen, næstformand i SkillsDenmark.

Mesterskaberne samler hundredvis af unge fra hele landet til konkurrencer inden for en række erhvervsfaglige uddannelser, som traditionelle håndværksfag, SOSU-uddannelsen, industrien og merkantile uddannelser.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111