23948sdkhjf

Fassi bygger nyt krancenter i Galten

Fassi lastbilkraner har opnået en stor og voksende popularitet blandt kranvognmænd og transportvirksomheder i Danmark. Markedsandelen på det danske marked har været støt stigende i de senere år, og med Fassi-importørens beslutning om at opføre et splinternyt krancenter i Galten nær Aarhus, styrker Fassi sin position i Danmark yderligere.

- Det går stærkt på kranmarkedet i disse år. Kranerne bliver større og større, og vi kan glæde os over, at vi så at sige ”er med på kranvognen”, siger Gert H. Rasmussen, direktør og ejer af Fassi Kraner ApS.

- Vi er allerede godt dækket ind med landsdækkende salg og service i Danmark, men for at stå endnu bedre rustet til fremtidens kundekrav har vi besluttet at etablere et helt nyt og moderne krancenter i Galten, tilføjer han.

Danmarks mest moderne

Fassis nye krancenter bliver Danmarks mest moderne med ca. 2.000 m2 under tag, der skal huse værksted til både service, reparation og opbygning. Dertil kommer reservedelslager, undervisningsafdeling og salgsafdeling, så det nye krancenter kan løse alle opgaver omkring specificering, salg og montering. Krancenteret bliver beliggende i Galten nær Aarhus. Når det nye byggeri står klart i sommeren 2022, lukker Fassi Kraner sit nuværende krancenter i Skejby.

- Fassi dækker hele segmentet fra 1 til 200 TM. Fra mikrokraner til varebilsmontering over stykgods- og grabkraner og op til de helt store kraner til lastbilmontering. Dertil kommer et bredt udvalg af marinekraner og kraner til militært brug samt individuelle løsninger til særlige anvendelsesområder, forklarer Gert H. Rasmussen.

- Kranerne er i dag så avancerede, at de kræver unikke kompetencer hos både sælgere, hydraulikmekanikere, opbygningssmede og reservedelsfolk, og med vores nye krancenter får vi virkelig mulighed for at styrke positionen på alle disse områder. Det er ikke mindst vigtigt i de kommende år, hvor FASSI lancerer en lang række produktnyheder inden for både kraner og andet hydraulisk udstyr til lastbiler, tilføjer han.

Fassi råder desuden over et landsdækkende servicenetværk med 19 autoriserede Fassi-servicepartnere til service, reparation og montering jævnt fordelt over hele Danmark.

- Vi glæder os til, at vores nye krancenter står færdig i sommeren 2022, og vi ser frem til at betjene vores mange kunder i topmoderne faciliteter, slutter Gert H. Rasmussen.

Om Fassi:

Fassi Kraner ApS med salgs- og værkstedsfaciliteter i Aarhus og Hvidovre ved København samt et landsdækkende servicenetværk har været på det danske kranmarked i mere end 30 år. Fassi Kraner repræsenterer Fassi GRU S.p.A. i Italien, som er en af verdens største producenter af lastbilkraner med en historik, der går næsten 60 år tilbage. Fassi har en årlig produktionskapacitet på 12.000 kraner med løftemoment fra 1 til 200 TM og producerer sine kraner i mere end 60 forskellige modeller i over 100.000 mulige konfigurationer. Fassi er hjemmehørende i Bergamo lidt nord for Milano.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vejafgiften andenbehandlet på 38 sekunder
Daimler og Toyota vil bygge lastbiler sammen
Scania lukker Södertälje-fabrik i tre måneder
Mercedes runder elektrisk milepæl i Danmark
Stærke oldschool-V8'ere til P. Olesen
Svensk kraftkarl til CSK
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063