23948sdkhjf

- Det har betydet alt, at vi har fået så god opbakning

- Det er dumt at hænge med hovedet, hvis du står i lort til halsen, lyder det fra vognmand Jens Tidemann fra Hjørring.

Sat lidt på spidsen er det sådan, Jens Tidemann ser på det seneste år. Corona-pandemien har ikke betydet travlhed og ekstra meget gods at køre med for hans 10 biler. Tværtimod. Fem af hans biler kører normalt proviant til Color Lines færger, men en stor del af færgerne har ligget stille, siden corona-pandemien for alvor brød ud.

- Lige i begyndelsen af coronakrisen var det rigtig skidt, men vi har nogle gode vognmandskolleger heroppe, og de vidste, vi var presset, så de har været meget flinke til at ringe og bruge os. Det har betydet alt, at vi har fået så god opbakning, siger Jens Tidemann.

Der er netop blevet leveret fire nye MAN til vognmandsforretningen, der ligger i Hjørring. Jens Tidemann er en loyal kunde hos det tyske mærke, der er det eneste repræsenteret i vognparken. Hvert fjerde år skifter Tidemann Transport bilerne ud. Og det var tid nu for fire af Tidemanns biler.

- Jeg er optimist. Det har været et svært år, men det er jo ikke mere synd for os, end for alle de andre brancher, der er hårdt ramt. Og jeg tror på, verden bliver normal igen. Jeg har lavet det her siden 1969, så jeg har set lidt af hvert og kommet gennem andre kriser. Vi skal bare huske at være omstillingsparate. Som man siger på godt nordjysk, griner Jens Tidemann.

Er med så længe helbredet tillader det

I 2019 kunne Tidemann Transport fejre 50-års jubilæum. Dengang blev der leveret fire nye MAN-lastbiler af typen TGX 28.500 6x2-2 BLS. De fire nye der netop er leveret, er typen TGX 26.470 6X2/2 BL.

- Nu er der bare to, der skal skiftes ud næste gang, så det er fint. Jeg bliver 71 år næste gang, og jeg siger altid, at jeg er med så længe helbredet tillader det. Og det holder jeg fast i, siger Jens Tidemann.

20. september 1969 trådte Jens Tidemann første gang på speederen. I 1989 købte han sin første MAN, en MAN 362, som han blev så glad for, at Tidemann Transport gennem de seneste 30 år udelukkende har kørt MAN - og gennem årene har haft et godt stykke over 100 MAN-lastbiler.

Jens Tidemann havde på et tidspunkt hele 16 biler. I dag består Tidemann Transport blandt andet af ni faste chauffører og seks afløsere, hvor flere af dem har været i virksomheden i 20-30 år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Scania lancerer førerhus med sauna
Lastbil ramte cyklist i Højbjerg
Politiet fandt mange bremsefejl i nordjysk tungvogns-kontrol
Vognmand fik sparket: Det er helt ude i skoven
Stor forhandler sænker dækpriserne
Iveco vil frasælge aktiviteter i Norden
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Motor-magasinet
SCMNews

Send til en kollega

0.062