23948sdkhjf

Vognmænd fik nok: Dieseltyve blev overfaldet

To rumænske chauffører og en dansk vognmand blev lørdag anholdt på en rasteplads i Egtved efter et voldeligt opgør, der kommer i kølvandet på en stribe af dieseltyverier fra forskellige lastbiler.

Ifølge Sydøstjyllands Politi var flere danske vognmænd mødt op på pladsen, hvor de to rumænske chauffører var blevet spottet. Den ene danske vognmand blev sigtet for at have slået en af chaufførerne med en jernstang.

Chaufførerne kørte i en DAF-trækker, som angiveligt er blevet brugt til en stribe dieseltyverier i den seneste tid. Billeder af bilen og dens opholdssted blev delt via Facebook, og det fik flere vognmænd og chauffører til selv at tage affære og køre mod rastepladsen for at konfrontere rumænerne.

Den rumænske trækker er angiveligt udstyret med pumperedskaber til hurtig og effektiv tømning af dieseltanke – og bilen er nu indtil videre beslaglagt af politiet.

De to rumænere er sigtet for dieseltyveri, og danskeren sigtet for overfaldet – og alle tre blev søndag varetægtsfængslet i to uger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Scania lancerer førerhus med sauna
Lastbil ramte cyklist i Højbjerg
Politiet fandt mange bremsefejl i nordjysk tungvogns-kontrol
Vognmand fik sparket: Det er helt ude i skoven
Stor forhandler sænker dækpriserne
Iveco vil frasælge aktiviteter i Norden
Andre Nordiske Medier
Transportmagasinet
Motor-magasinet
SCMNews

Send til en kollega

0.078