23948sdkhjf

Vognmænd fik nok: Dieseltyve blev overfaldet

To rumænske chauffører og en dansk vognmand blev lørdag anholdt på en rasteplads i Egtved efter et voldeligt opgør, der kommer i kølvandet på en stribe af dieseltyverier fra forskellige lastbiler.

Ifølge Sydøstjyllands Politi var flere danske vognmænd mødt op på pladsen, hvor de to rumænske chauffører var blevet spottet. Den ene danske vognmand blev sigtet for at have slået en af chaufførerne med en jernstang.

Chaufførerne kørte i en DAF-trækker, som angiveligt er blevet brugt til en stribe dieseltyverier i den seneste tid. Billeder af bilen og dens opholdssted blev delt via Facebook, og det fik flere vognmænd og chauffører til selv at tage affære og køre mod rastepladsen for at konfrontere rumænerne.

Den rumænske trækker er angiveligt udstyret med pumperedskaber til hurtig og effektiv tømning af dieseltanke – og bilen er nu indtil videre beslaglagt af politiet.

De to rumænere er sigtet for dieseltyveri, og danskeren sigtet for overfaldet – og alle tre blev søndag varetægtsfængslet i to uger.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078