23948sdkhjf

- P-afgifter med rabat er helt ved siden af skiven

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL kan kun give Karsten Hønge (SF) fuldkommen ret i  udtalelsen, "det er en decideret skandale". Er Folketingets flertal af den opfattelse, at de syd- og østeuropæiske EU-medlemslandes vognmænd begynder at betale deres p-bøder grundet en bøderabatordning ved hurtig betaling. Hvorfor skulle de da det, når alternativet fortsat er enkelt, undlad og få 100 procent rabat.

Alle som kender bare lidt til den syd og østeuropæiske mentalitet, som mere og mere også findes i Danmark. Hvorfor betale noget, som er risikofrit at undlade. Det viser Skats manglende inkasso-formåen gennem de sidste mange år.

Der er trods alt en grund til, at straksbøderne fortsat bibeholdes, når politiet konstaterer udenlandske køretøjer eller udenlandske personer uden dansk bopæl overtræder loven.

Frie Danske Lastbilvognmænd FDL har skrevet det før og gør det gerne igen: Brug nu den ANPG-nummerpladeskanner. Det bedste værktøj til inddrivelse af manglende bødebetaling, registeret ved nummerpladekonstatering. Det er ikke længere bilens chauffør, der skal findes, det er den registrerede bruger, som hæfter for overtrædelser ved nummerpladekonstatering. Når nummerpladeskanneren genkender en skyldner, stoppes bilen af politiet, som udsteder en straksbøde. Sværere behøver det ikke at være, hvis bestående værktøj bruges, ANPG.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109