23948sdkhjf

Vognmand klapper i om mulig konkurs

Det er ikke længe siden, bestyrelsen fratrådte TS-Transport A/S uden at blive erstattet af en ny. Det skete 19. februar. Nu har TS-Transport A/S skiftet navn til Transport 2015 A/S. Det skete 11. marts.

Vognmandsfirmaet TS-Transport A/S har været ude i lidt af et stormvejr siden det i juni 2020 kom frem, at firmaet var blevet ransaget af Tungvognscenter Øst og Tungvognscenter Syd og i den forbindelse sigtet for gentagende tilfælde af ulovlig cabotagekørsel. To biler blev tilbageholdt som sikkerhed for det bødekrav, der ventes at blive i omegnen af en million kroner.

Dengang havde TS-Transport A/S adresse i Rødekro, men 1. oktober 2020 flyttede firmaet til en adresse i Give.

I forbindelse med sigtelsen blev TS-Transport ekskluderet fra både DTL og ITD.

Et aktieselskab skal have en bestyrelse, men i cvr-registret er der ikke påført nogen bestyrelse hos det nye selskab, Transport 2015 A/S, hvis formål, ifølge cvr.dk, er at drive vognmandsvirksomhed.

Lastbil Magasinet har spurgt John Thimsen, vognmanden bag TS-Transport A/S, hvorfor bestyrelsen er fratrådt TS-Transport A/S, og der ikke er indtrådt en ny. Det har han ikke ønsket at udtale sig om.

John Thimsen er også blevet spurgt, hvorfor TS-Transport A/S har skiftet navn, og hvornår der indtræder en bestyrelsen. Dette har John Thimsen heller ikke ønsket at udtale sig om.

Desuden har Lastbil Magasinet spurgt John Thimsen, om den fratrådte bestyrelse og navneskiftet har noget at gøre med den verserende sag om ulovlig cabotage-sag. Til det svarer John Thimsen:

- Det vil jeg ikke udtale mig om.

Bestyrelsen er fratrådt, en ny er ikke tiltrådt, I har skiftet navn, og der hænger en sag om ulovlig cabotagekørsel over TS-Transport A/S. Vil du svare på, om der er en konkurs på vej?

- Det vil jeg ikke udtale mig om, lyder det fra John Thimsen.

Der er endnu ikke rejst tiltale mod TS-Transport i sagen.

Til Lastbil Magasinet oplyser anklagemyndigheden ved Midt- og Vestsjællands Politi, Tungvognscenter Øst, at den konkrete sag rummer et omfattende efterforskningsarbejde, og det således er derfor, den ikke er kommet længere.

Fakta:

Hvis et selskab med en sigtelse mod sig går konkurs, er der intet at rejse tiltale mod, og en sag vil sædvanligvis blive opgivet. Anklagemyndigheden vil dog altid foretage en konkret vurdering, om eksempelvis en direktør eller lignende kan drages til ansvar.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079