23948sdkhjf

Nye blodrøde tal hos Contino A/S

Sidste år var regnskabs-resultatet ringe hos Contino A/S, men i år er det endnu værre, når man ser på bundlinjen.  

Selskabet fra Padborg har netop fremlagt sit årsregnskab for perioden 1. maj 2019 til 30. april 2020, og det viser et underskud på 11,5 millioner kroner mod et underskud på 9,5 millioner kroner sidste år, hvilket var en drastisk forværring siden forrige regnskabsår, der viste et minus på 4,5 mio. kr. efter skat.

Sidste år lød det ellers i forbindelse med årsregnskabet, at selskabet forventede en kraftig positiv udvikling i resultatet for 2019/20.

- Ledelsen anser årets resultat for stærkt utilfredsstillende, fremgår det af årsrapporten.

Heri lyder det også, at der er blevet igangsat processer med at tilpasse omkostningerne til aktivitetsniveauet og effektivitetsforbedringer generelt, hvor især besparelserne i forbindelse med opsigelser dog først vil få effekt i det nye år.


- Det aflagte regnskab har i perioden været stærkt præget af covid 19-pandemien, derudover har der ikke været usædvanlige forhold, som har påvirket regnskabet, lyder det.

Selskabet forventer en positiv udvikling i resultatet for 2020/21 og forventer et resultat i niveauet -2 til 0 mio. kr.

- Processer med at tilpasse omkostningerne til aktivitetsniveauet og effektivitetsforbedringer er blevet igangsat for at hæve indtjeningsniveauet for hele virksomheden, lyder det.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109