23948sdkhjf

Hammeren falder ikke i de første tre måneder

Når nye regler for aflønning af udstationerede chauffører træder i kraft den 1. januar 2021, har Færdselsstyrelsen aftalt med Rigspolitiet, at de i de første tre måneder vil forholde sig vejledende over for de virksomheder, der bliver kontrolleret. Det skriver Færdselsstyrelsen i en nyhedsmail.


Baggrunden for denne aftale med Rigspolitiet er, at reglerne offentliggøres sent ift. ikrafttrædelse og at virksomhederne derfor har kort tid til at indstille sig på de nye krav. Det er en praksis Færdselsstyrelsen har gode erfaringer med på øvrige områder, lyder det i nyhedsmailen.
 
Derfor har Færdselsstyrelsen aftalt med Rigspolitiet, at Rigspolitiet i de første tre måneder efter at kravene er trådt i kraft – det vil sige i perioden 1. januar 2021 – 31. marts 2021 – vil forholde sig vejledende over for de virksomheder, der kontrolleres.

De nye regler om vilkår for udenlandske virksomheders udførsel af cabotagekørsel med gods, bus eller vejdelen af kombineret transport indebærer blandt andet, at virksomheden skal betale chaufføren en minimumstimesats, når der udføres cabotagekørsel eller vejdelen af kombineret transport.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vejafgiften andenbehandlet på 38 sekunder
Daimler og Toyota vil bygge lastbiler sammen
Scania lukker Södertälje-fabrik i tre måneder
Mercedes runder elektrisk milepæl i Danmark
Stærke oldschool-V8'ere til P. Olesen
Svensk kraftkarl til CSK
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078