23948sdkhjf

Hydra-Comp åbner reparationsafdeling i Kolding

Hydra-Comp fra Skive reparerer nu også hydraulikcylindre i Syddanmark. Hydraulikspecialisten fra Skive åbner nemlig en reparationsafdeling i Kolding.

En reparationsafdeling i Syddanmark har længe ligget højt på ønskelisten hos Hydra-Comp A/S. Kundepotentialet i Trekantområdet er betragteligt, og man kommer samtidig tættere på de fynske og sjællandske kunder.

Det nye værksted får base på Ambolten i Koldings industrikvarter, og tiltaget er en naturlig udvidelse af forretningen, mener Hydra-Comp´s direktør, Jørgen Jacobsen.

»Vi højner vores tilstedeværelse markant. Der er store fordele ved at have en lokalt funderet reparationsafdeling. Alene i nærområdet er entreprenør- og udlejningssektoren stærkt repræsenteret. Der er også en del maskinstationer, som vi har mange års erfaring med at servicere fra Skive. Generelt er der meget industri i vores målgruppe inden for en kort radius,« siger han.

Jørgen Jacobsen fortæller videre, at man udover reparation af hydraulikcylindre, også vil producere og reparere standard hydraulikslanger på værkstedet. De nye værkstedsfaciliteter byder på en helt ny maskinpark med blandt andet drejebænk, fræsere, testbænk og svejseanlæg. Investeringen i state-of-the-art udstyr giver Kolding-afdelingen præcis de samme muligheder som i Skive. Jørgen Jacobsen understreger vigtigheden af, at den nye reparationsafdeling straks fra førstedagen lever op til de højeste kvalitetsstandarder.

»Der skal ikke være forskel på de to værksteder. Kompetencerne er nøjagtig ens, og kunderne kan selv vælge, hvor de vil hen. Kolding er tættere på Fyn og Sjælland, end Skive. Vi forventer at hente nye reparationskunder på den konto. Der ligger allerede en bunke forespørgsler fra den anden side af Lillebælt.«

Produktionen af hydrauliske Hydropac-pumpestationer og mini power packs foregår også i lokalerne på Ambolten, mens udvikling og konstruktion af nye hydraulikcylindre stadig har hjemme på Bjørnevej i Skive. At man har bredt sig over flere forretningsområder inden for hydrauliske løsninger, er en stor fordel i uforudsigelige tider, mener Jørgen Jacobsen. Han påpeger, at netop reparationsdelen er en uundværlig del af Hydra-Comp. Det var da også var grundlaget for virksomhedens etablering for snart tyve år siden.

»Der er altid en hydraulikcylinder, der skal repareres. Uanset hvordan verden ser ud. Selvom vi har stort fokus på digitale kundeløsninger og egenproduktion, prioriterer vi fortsat værkstedsaktiviteterne højt. Åbningen i Kolding bekræfter dette,« siger Jørgen Jacobsen.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127