23948sdkhjf

Corona: Dekra oplever stigende efterspørgsel på online-kurser

Dekra oplever stigende efterspørgsel på sine nye onlinekurser med VEU-godtgørelse inden for både ledelse og transport. Det oplyser Dekra i en pressemeddelelse.

Vognmand Allan Mortensen fra Sønderjylland er mødt i skole to dage kl. 8 for at tage et kursus i de nyeste kørehviletids-bestemmelser, så han undgår bøder. Ikke ved at møde op, som han plejer, hos Dekra i Vejen– men ved at logge på det virtuelle undervisningsrum og tage kurset som fjernundervisning med en prøve som afslutning på hver dag.

»Det er om at gribe de muligheder for dygtiggørelse, der er. For mig fungerer fjernundervisning rigtig godt, og jeg har tilmeldt mig en stribe andre onlinekurser hos Dekra. Der er ingen uro i klassen, og jeg kan se og høre underviseren tydeligt. Jeg tror faktisk, at min indlæring er større ved fjernundervisning end normal undervisning,« siger Allan Mortensen, som til daglig kører med brød for Kohberg og laver lyd og lys til koncerter.

Med sine online-kurser vil Dekra sikre, at medarbejdere stadig kan opkvalificeres, selvom alle skoler pt. er lukket.

Virksomheder kan få kompenseret medarbejderes lønudgifter, mens de er på online-kursus, gennem den såkaldte VEU-godtgørelse.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.127