23948sdkhjf

Bulgarer stjal 3 liter dieselolie til egen bil

Klokken 21.12 mandag aften anmeldte en borger, at han netop havde set en mand stjæle dieselolie fra en lastbil, som holdt parkeret på en lastbilparkeringsplads på Fasanvej i Køge. Manden flygtede fra stedet, da han blev opdaget.

Politiet blev sendt til stedet for at undersøge sagen nærmere. En hundepatrulje begyndte at søge efter den flygtede mand, og fandt tæt på gerningsstedet en 20 liters dunk.

Ved siden af lastbilen holdt en parkeret personbil med nøglen i tændingslåsen, ligesom der lå id-kort og telefon i bilen. Mens politiet afhørte anmelderen, kom en mand hen til den parkerede personbil. Politiet kontaktede manden, som havde våde bukseben, som lugtede af dieselolie. Manden var identisk med personen som var afbilledet på id-kortet, som tilhørte en 55-årig mand fra Bulgarien.

Manden blev sigtet og anholdt for dieseltyveriet og taget med til stationen til afhøring med tolk. Han erkendte at have stjålet 3 liter diesel til brug i hans egen bil. Den 55-årige var ikke tidligere kendt af politiet, og efter afhøring og sagsbehandling blev den 55-årige løsladt.

Politiet vil senere kontakte manden, som har en dansk adresse i Strøby. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vejafgiften andenbehandlet på 38 sekunder
Daimler og Toyota vil bygge lastbiler sammen
Scania lukker Södertälje-fabrik i tre måneder
Mercedes runder elektrisk milepæl i Danmark
Stærke oldschool-V8'ere til P. Olesen
Svensk kraftkarl til CSK
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11