23948sdkhjf

Nu også containerproducent

Jysk-fynsk alliance overtager Faaborg-producent.

Scanvo Trucks Danmark A/S og LJ Industri A/S overtager Storm & Co. Produktion ApS.

- Vi er to privatejede virksomheder, som har indledt et samarbejde i forbindelse med overtagelse af alle container-aktiviteter i Storm & Co. Produktion ApS.

Sådan lyder meldingen blandt andet fra Scanvo Trucks Danmark A/S, der har mere end 40 års erfaring med køb, salg, udlejning og vurdering af transportmateriel.

Nye og brugte containere

Inden for de seneste år har Scanvo Trucks Danmark, Hårup ved Silkeborg, også udbygget forretningen med salg af nye og brugte hejseladscontainere.

Smedevirksomheden LJ Industri A/S i Nyborg er blandt andet specialist i opbygning af hydraulik samt renovering og reparation af lastbiler og entreprenørmaskiner. Firmaet har 4.500 kvadratmeter produktion under tag og en moderne maskinpark.

I forbindelse med fremtidig produktion af nye containere er der netop investeret i en 6000 mm /400 ton kantpresser til at bukke hele stålplader, der optimerer produktionen.

Samme ånd

- Vi vil fortsætte med at fremstille containere i samme ånd, som nu afdøde indehaver Jens Pinne Storm gjorde, og vil også løbende videreudvikle produktionen af containerne. Som noget nyt vil alle vore containere fremover blive stålblæst og malet af autoriseret maler, iht. til de stigende miljøkrav. Scanvo Trucks Danmark A/S vil stå for salg / markedsføring af containerne, og LJ Industri A/S vil være producenten. Vi glæder os meget til at fortsætte vores samarbejde med såvel eksisterende og nye kunder, lyder det fra Scanvo Trucks Danmark og LJ Industri.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172