23948sdkhjf

Autohjælp åbner ny station i Brøndby

Travlhed i københavnsområdet.

Der er travlt hos SOS Dansk Autohjælp i hovedstadsområdet. Derfor udvider SOS Dansk Autohjælp, Sjælland med en ny station i Brøndby.

- Vi har succes med vores teknikerbiler, hvor vi giver hjælp på stedet, så kunderne kan køre videre i egen bil. Derfor har vi brug for en udvidelse med flere teknikerbiler, siger Reno Nebelong-Ibsen, driftschef på Sjælland og daglig leder hos den nye station på Park Allé 349 i Brøndby.

Fremover kommer reddere fra hele Distrikt Sjælland til at stifte bekendtskab med den nye station, for udover biler og garage kommer faciliteterne til at rumme en stor kantine og konferencerum, hvor der kan holdes kurser og uddannelse.

 

Rigtigt mange assistancer

- Det er ikke et mål for os at have flest mulige stationer, for vi foretrækker at have vores redningskøretøjer ude på vejene. Men i hovedstadsområdet, hvor vi har rigtig mange assistancer, giver det mening at åbne en ny station. At bygningerne så samtidig giver os mulighed for at samle redderne lokalt til kurser og uddannelse, er et ekstra plus, siger Hans Erik Hansen, netværkschef i SOS International.

SOS Dansk Autohjælp har fokus på at holde redderne opkvalificerede både i forhold til service, sikkerhed og nye it-baserede løsninger.

Den nye station i Brøndby får stationsnummer 607, og vognene er udskudt fra Køge. Den nye station deler adresse med Station 604, SOS Dansk Autohjælp Bjærgning København.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187