23948sdkhjf

Årets virksomhed med fokus på bæredygtig drift

Når vinderen af Årets Transportvirksomhed (ÅTV) kåres i forbindelse med DTL’s generalforsamling i København lørdag 11. maj 2019, vil virksomheden øverst på podiet være dén virksomhed, som er lykkedes bedst med at køre driften bæredygtigt. Sådan lyder det i en nyhedsmail fra DTL.

I forhold til bæredygtig drift er kriterierne for at deltage inddelt i tre hovedgrupper. Det er på den baggrund, en virksomhed kan blive indstillet til ÅTV 2019:

Rekruttering og ledelse

Grøn drift

Social ansvarlighed

Når det gælder rekruttering og ledelse, kan det i den enkelte virksomhed f.eks. være i form af uddannelse af egne medarbejdere, og en sund både fysisk og mental personalepolitik, som tager hånd om den enkelte medarbejder.

I forhold til grøn drift kan det f.eks. være konkrete tiltag såsom brændstofreducerende kørsel, brug af korrekte dæk, aerodynamiske foranstaltninger og affaldshåndtering af miljøbelastende stoffer.

På det tredje og sidste område, social ansvarlighed, kan det f.eks. være CSR-aktiviteter i lokalsamfundet, at modvirke social dumping, men også noget basalt som at have styr på køre-hviletid og andre regler.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Vejafgiften andenbehandlet på 38 sekunder
Daimler og Toyota vil bygge lastbiler sammen
Scania lukker Södertälje-fabrik i tre måneder
Mercedes runder elektrisk milepæl i Danmark
Stærke oldschool-V8'ere til P. Olesen
Svensk kraftkarl til CSK
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078