23948sdkhjf

Kommende biløkonomer drager til Södertälje

For landets 1. og 2. års biløkonomstuderende fra Erhvervsakademi Aarhus og CPH Business sammenhold, bliver kursen sat mod Stockholm søndag 23. september. I alt 30 biløkonomstuderende og to vejledere tager turen over sundet mod et stramt program i den svenske hovedstad. Dagene vil være pakket med aktiviteter, som skal give et indblik i den svenske bilbranche og bringe de studerende tættere sammen. På programmet er bl.a. Sveriges svar på Ejner Hessel, Mercedesforhandleren Veho Biler, og Scanias Democenter og testfaciliteter i Södertäjle sydvest for storbyen.

Højdepunktet for turen er besøget til Scanias fabrik og testfaciliteter i Södertäjle tirsdag d. 25. Hos Scania Democenter bliver de store biler målt i ton og ikke kg, hvilket giver de studerende indblik i en anden del af bilbranchen. Dagen vil byde på terrænkørsel og testkørsel i 60 tons tunge vogntog, teambuilding aktiviteter og guidet tour på den Lean-optimerede fabrik med henblik på procesoptimering.

»Det overordnede formål med denne tur er at give vore 1. og 2. års biløkonomstuderende et godt sammenhold. Netværk er noget af det vigtigste i bilbranchen, og på en sådan tur er der en god mulighed for at udbygge dette netværk. Vi synes også, det er lidt af et scoop, at vi kan komme på rundtur hos Scania, så de studerende også får en god indsigt i lastbilbranchen,« påpeger uddannelseskoordinator Finn Rolighed Andersen.

Som en tradition for biløkonomuddannelsen er det en gruppe af 2. års studerende, som har fået til opgave at arrangere dette års tur for de nystartede biløkonomstuderende. Sidste år gik turen mod London, og i år er det svenskernes tur til at få besøg af de unge håbefulde studerende fra den danske bilbranche.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141