23948sdkhjf

Hobro-virksomhed fejrer 40 års fødselsdag

Fest for chauffører og påhæng på lørdag.

De første 40 år blev rundet i april i år, og her i året for den runde fødselsdag hos Skive Køletransport A/S har der, ifølge direktør Anders Mikael Christensen, været afholdt en del små events for chaufførerne.

- Og på lørdag holder vi en fest for chauffører og påhæng i et festtelt, oplyser direktøren til Vognmandens Fagblad.

Skive Køletransport – der trods navnet har haft adresse i Hobro siden 2016 – har cirka 180 medarbejdere. De 155 er chauffører, lige som virksomheden råder over 118 egne trækkere. Inklusiv tilknyttede vognmænd har specialisten dagligt cirka 200 lastbiler ude på vejene, lige som der disponeres over cirka 300 trailere.

40 biler før 2011

Anders Mikael Christensen:

- Før generationsskiftet (5. juni 2011) havde vi cirka 40 biler i gang, inklusive underleverandører. Vi har både små og store kunder. Vi vil gerne være den lille vognmand med de mange biler, så vi arbejder på at der er kort vej fra direktøren til chaufføren. Flytningen til Hobro skyldtes, at vi havde behov for at komme tæt på motorvejen. Derfor har vi lejet en terminal fra Danske Fragtmænd, men et halvt år efter, var kontoret blevet for småt. Derfor har vi indrettet parkering og lækre chaufførfaciliteter ved det tidligere kontor på Havrevænget og nyt kontor på Majsmarken 1 i Hobro, hvor vi nu er 25 personer.

Det er udelukkende fødevarer, der kører afsted med bilerne fra Skive Køletransport. Det markante vokseværk er, ifølge direktøren, sket primært via voksende kunderelationer – og dels via nye kunder.

Partnerskaber

- Konkurrencen er hård som altid, og vores konkurrenter er store. De største er meget større end os selv. Derfor skal vi levere kvalitet, hvor vi følger transporten fra start til slut og fokuserer på at opbygge partnerskaber med vores kunder, tilføjer direktør Anders Mikael Christensen.

Stor aktionær

Som nævnt gennemgik virksomheden et generationsskifte 5. juni 2011, hvor nye ejere kom til i form af direktør Anders Mikael Christensen og adm. chef Anne-Mette Lautrup samt transport- og logistikchef Peter Sørensen og Susanne Sørensen.

N & K Spedition A/S Denmark ejer i dag 60 procent af Skive Køletransport.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172