23948sdkhjf

Travl juletrafik på Storebæltsbroen

I dag: Tæt juletrafik mod Fyn og Jylland fra kl. 11 til 18.

Julen er altid travl på Storebæltsbroen. Prognoserne peger på, at næsten 200.000 biler kører over bæltet fra 23. til 27. december. Tættest bliver trafikken mod Fyn og Jylland i timerne fra kl. 11 til 18, fredag 23. december.

Medmindre vind og vejr driller, så plejer juletrafikken på Storebæltsbroen at køre uden de store ventetider. Kigger man i prognoserne for julen 2016, er der størst pres på trafikken mod Fyn og Jylland fra klokken 11 til 18 fredag 23. december, hvor op til 3.000 køretøjer i perioder ruller igennem betalingsanlægget.

- I Storebælts betalingsanlæg bemander vi efter prognoserne og er klar til at hjælpe bilisterne igennem. Den absolut hurtigste og billigste måde at komme igennem anlægget på er selvfølgelig ved at bruge sin BroBizz, siger Palle Nygaard, driftsleder i Storebælts betalingsanlæg.

Er betalingkort udskiftet?

Palle Nygaard oplyser, at det er en god idé at tjekke, om betalingskortet er udskiftet siden seneste tur over broen. Er kortoplysningerne ikke opdateret, virker BroBizz nemlig ikke, og det kan skabe ventetid.

Palle Nygaard minder også om, at hører man fire bip, når man nærmer sig broen fra Sjællandssiden, så skal man køre i manuel bane. Det betyder nemlig, at BroBizz enten ikke er gyldig eller er ved at løbe tør for batteri.

A/S Storebælt har mange års erfaring med at beregne trafikprognoser på broen.

- Derfor kan man roligt køre hjemmefra, når man har lyst. Vi ved, hvornår der vil være mange biler i betalingsanlægget, og vores medarbejdere er klar til at tage imod de mange bilister, lover Palle Nygaard.

Artiklen er en del af temaet Vognmænd.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.547