23948sdkhjf

Palfingers nye sælgere

Østrigske Palfinger ansætter nye folk.

Palfinger Danmark, med hovedafdeling i Nørre Aaby ved Middelfart, ansætter to nye salgschefer, 41-årige Morten Munk Thomsen og 46-årige Johnnie Espersen, der fremover dækker salget i hele Danmark.

Johnnie Espersen arbejder ud fra Palfinger Danmarks afdeling i København. Han er uddannet maskintekniker samt automekaniker og kommer fra en stilling som salgskonsulent hos Evobus Danmark A/S, hvor han blandt andet beskæftigede sig med opbygning og salg af busmateriel.

- Man kan sige, at det er et spring fra busser til kraner, men i princippet er der grundlæggende ikke den store forskel på arbejdet. Det gælder om at have den grundlæggende tekniske viden og samtidig have en seriøs indgang til opbygningerne og salgsarbejdet, lyder det fra Johnnie Espersen.

Med afsæt i Nørre Aaby Morten Munk Thomsen salgschef vest for Storebælt. Han kommer fra et job med teknisk salg hos KLC A/S i Kolding, hvor han var ansat i over 10 år, er uddannet montagesmed og stammer fra Esbjerg.

- Dengang jeg skulle vælge uddannelse, var der kun to muligheder i Esbjerg, fisk eller smed. Da jeg har let til søsyge, blev det smed. Jeg er rigtig glad for at være en del af Palfinger Danmark teamet. Du er heldig, hvis du får den chance at sælge det bedste produkt, der er på markedet, siger Morten Munk Thomsen, der også har arbejdet som opbygger hos Ove Kock i Esbjerg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11