23948sdkhjf

Indstil en kollega til Danish Transport Award 2015

Nu går startskuddet til Danish Transport Award 2015. Indstil en kollega – eller dig selv. Der er også fine pengepræmier til Årets Virksomhed og Årets Medarbejder i 2015-udgaven af branchens fælles transportpris.

Danish Transport Award blev en kæmpe succes, da den første gang blev uddelt ved gallashowet i forbindelse med ITD’s generalforsamling i april 2014.

Arrangørerne er ITD i samarbejde med Danske Transport Medier, og de agter at gentage succesen i 2015. Konceptet er det samme: Alle i transportbranchen opfordres til at indstille en god kollega til en af de tre priser – Årets Medarbejder, Årets Mindre Transportvirksomhed (under 10 lastbiler) samt Årets Større Transportvirksomhed (over 10 lastbiler). Du kan også indstille dig selv, hvis du synes, du har gjort dig fortjent til prisen.

Jagter de gode påfund

Temaet for Danish Transport Award er innovation og udvikling. Arrangørerne er derfor særligt på udkig efter virksomheder og medarbejdere, som har været med til at rykke grænserne i en positiv retning i transporterhvervet. Alle store og små ideer, som er med til at gøre transportarbejdet lidt mere smart og effektivt, tæller.

»De er de gode påfund og den professionelle udvikling, som vi skal leve af nu og i fremtiden i det danske transporterhverv. Derfor retter vi projektørlyset i den retning med Danish Transport Award. Vi glæder os til at få en masse gode påhit og dygtige forretninger under luppen,« siger ITD’s adm. direktør, Jacob Chr. Nielsen.

Direktør Bjarne Routhe fra Danske Transportmedier supplerer:

»Vi er glade for at være med til at fejre de dygtigste kræfter i lastbiltransporten. Der sker hele tiden nye landvindinger ude i virksomhederne, og det vil vi rigtigt gerne medvirke til at få frem i lyset.«

Gallashow i Vejle

De tre priser bliver uddelt i forbindelse med ITD’s generalforsamling 18. april 2015 på Hotel Munkebjerg i Vejle. Fristen for indstillinger af kandidater er fredag d. 6. februar 2015.

Du kan foretage indstillinger og læse konkurrencereglerne ved at følge disse links:

Årets Medarbejder

Årets Transportvirksomhed

Konkurrenceregler

[add:38]

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14